sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Kutsuvieraana Kuden juhlissa

Sain iloisen yllätyksen eräs marraskuinen päivä, kun huomasin sähköpostissani kutsun Kuden 2-vuotis synttäreille. Synttäreitä vietettiin viime tiistaina, 8.12. Espoossa Omnian tiloissa ja olin innolla juhlissa mukana. Kiirehdin tilaisuuteen suoraan töistä, tosin hieman myöhässä, kun töistä lähteminen hieman venähti. Onneksi tilaisuus alkoi kakku kahveilla, joten pieni myöhästyminen ei haitannut. Ehdin nauttimaan kahvin ja herkullisen raakasuklaakakun ihan rauhassa. Ohjelmaan kuului vaatevalmennusluento sekä mahdollisuus tutustua Kude vaatemallistoon. 

Kude kapinoi kertakäyttökulttuuria vastaan ja sen filosofia on "Wear more, Buy less!" 



Tilaisuuden 45 minuuttia kestänyt vaatevalmennus oli kyllä todella mielenkiintoinen. Päällimmäisenä luennosta jäi mieleen tärkeys löytää oman vaatekaapin punainen lanka sekä vaatteiden yhdisteltävyys. Kun oman tyylin punainen lanka on löytynyt, säästää paljon aikaa, rahaa, hermoja ja luontoa. Hankkimalla vain itselle sopivia ja helposti yhdisteltäviä vaatteita tämä on mahdollista ja vaatekriisit taakse jäänyttä elämää. 


"Muoti vaihtuu, mutta tyyli pysyy"


Näin totesi aikoinaan tyylitaituri Coco Chanel. Oman tyylin punaisen langan löytymiseen auttaa, kun kirjaa ensin ylös omat tarpeet ja mieltymykset. On turhaa hankkia useita jakkupukuja, jos viettää eniten aikaa lasten kanssa ulkoillessa. On tärkeää, että vaatteissa on mukava olla ja ne tuntunut juuri omalta. Jakkupuvukin tulisi istua hyvin omaan vartalotyyppiin, jotta se tuntuu ja näyttää hyvältä. 

On tutkittu, että suurella osalla meistä on n. 30 % vaatteesta vaatekaapissa täysin käyttämättömänä. Todellista rahan ja tilan haaskaamista. Uuden vaatteen hankinnassa olisi tärkeä miettiä vähintään kolme jo vaatekaapista löytyvää vaatetta, johon uusi vaate on yhdistettävissä. Näin vaatevarastoon ei päädy käyttämättömiä, ei-minkään-kanssa-sopivia yksinäisiä vaatekappaleita.  


Vain kymmenellä toisiinsa sopivalla vaatteella voi saada useita kymmeniä erilaisia asukokonaisuuksia. 




Kuden mekkoja Perho ja 3/4 hihalla

Omnia Espoo

Hankin Kuden tilaisuudesta itselleni Kuden mustan t-paidan. Musta, laadukas t-paita on helppo yhdistellä erilaisiin vaatteisiin (perustelin hankinnan itselleni hyvin ennen ostopäätöstä eli oppi meni heti hyvin perille). Ostin myös Omnia Shopista Anjan Luontoherkun Intiaanilakritsia ja Kulttuuripajan Ominian Nuorten pajan hauskat kierrätysmateriaaleista valmistetut joulupallot. Herkkujen ostamista ei voi oikein muuten perustella, kuin että lakut on vaan niin hyviä. Joulukin on tulossa niin kotimaisten kierrätysjoulupallojen hankinta on ihan ok, eikö?


Kuden 2-vuotis juhlat olivat kyllä kivat: Iso kiitos Kuden perustajalle Outille kutsusta <3. Onnea ja menestystä Kudelle!

Terkuin, 
Mrs. HeyDahl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti