sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Perho mekkoni pelasti päivän

Olin tänään juhlistamassa kummipoikani kastejuhlaa. Minulle iski jo eilen kauhea mekkokriisi. Sovittelin kuumeisesti erilaisia mekkoja mitä vaatekaapistani löysin, eikä mikään mekoista tuntunut juuri oikealta tärkeään juhlapäivään. Päätin nukkua yön yli ja pohtia mekko-ongelmaa seuraavana päivänä. 

Aamulla ongelma ratkesi, kun tajusin että kokeilen Kude Design Perho mekkoani, jonka hankin Fair Made Finland tapahtumasta. Asustin Perho mekon juhlaan helmillä, pallokuosisella vyöllä, mummoni vintage laukulta ja klassisilla mustilla Guess korkkareilla. Mekko oli juuri nappi valinta ristiäisiin. Perho mekkoni pelasti siis päiväni ja ratkaisi mekkokriisini. Aion luottaa siihen jatkossakin.

 Klassiset Guess korkkarit


Helminauha kirpparilöytö


Asusteet


Laukku mummoni vanha vintage laukku



Vyönä toimi kirpparilta ostettu pallokuosinen huivi.



Ylpeä kummitäti valmiina juhlaan


Perho on todella monikäyttöinen ja kaunis mekko, ja vieläpä erittäin mukava päällä. Erilaisilla asusteilla Perhosta saa niin arkeen kuin juhlaan sopivan. Voisin hyvin kuvitella pitäväni Perho mekkoa ristiäisten lisäksi vaikkapa rock-keikalla. Asusteet määrittävät lopullisen tyylin. 

Mahdottoman huonon suuntavaistoni vuoksi melkein myöhästyin ristiäisistä juhlapaikkaa etsiessäni. Onneksi kummitätikin ehti paikalle ja ihanat juhlat saatiin käyntiin. Totesin kummipojalleni, ettei tulevaisuudessa kannata luottaa kummitädin suunnitustaitoihin, mutta muuten lupaan olla hänen tukena ja turvana.

Terkuin,
Mrs. HeyDahl




2 kommenttia:

  1. Hieno kokonaisuus! Minullakin oli kesähäissä petroolin sininen perhomekko ja somisteena saman sävyinen ja vähän kultahohteinen hartiahuivi sekä kullan väriset sandaalit. Sain todella usean positiivisen kommentin asustani. Perhomalli sopii monelle ja moneen tilaisuuteen. Perusvaate monen kokoiselle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi <3. Perho mekko on tosiaan loisto valinta erilaisiin tilaisuuksiin ja sopii hyvin erilaisille vartalotyypeille. Asusteita vaihtamalla mekosta saa monia erilaisia asukokonaisuuksia. Pidän kovasti Perho mekon materiaalista: se on miellyttävä päällä ja laskeutuu kauniisti.

    VastaaPoista