torstai 27. elokuuta 2015

Syksyn takki

Elokuun kelit ovat olleet mukavan lämpimiä ja syksy tuntuu nyt vielä kovin kaukaiselta. Olen kuitenkin alkanut varautumaan kylmeneviin keleihin, niitä kun varmasti riittää. Olen hankkinut syksyksi KIKS merkin Acts short takin. Takki on suunniteltu ja valmistettu vaateteollisuuden ylijäämämateriaalista Suomessa. Takki on mitä parhain syksyn keleihin, sillä se on tuulen- ja vedenpitävä. Syystakissa on hyvä olla huppu suojaamaan tuulelta ja sateelta. Tämän takin hupun alle mahtunee päähän vielä huivi tai pipo, joten koleat ja sateiset syyskelit eivät haittaa. 


Minulla oli vaikeuksia päättää takin väri, sillä kaikki väriyhdistelmät näyttivät hyviltä. Lisäksi mietin valitsenko takista lyhyemmän vai pidemmän version. Päädyin lopulta lyhyempään malliin ja tummansiniseen sävyyn, jossa on harmaavuori. Taisi tulla ihan nappivalinta minulle. 

Takki on monikäyttöinnen, sillä se sopii moniin eri asukokonaisuuksiin. Tulen varmasti lähtemään Kiks takki päällä salille (ellen sitten treenaa kotisalilla), töihin, kauppareisulle ja sopii takki varmasti myös bilemekon kanssa. 






Tervetuloa syksy, tuulet ja sateet, olen ainakin takin puolesta valmiina.



Takki Kiks Acts Short
Farkut ja toppi - kirpparilöytöjä
Nilkkurit - merkki kulunut pois
Mikäli olet vailla hyvää syystakkia, kannattaa klikata tästä ja käydä tutustumassa KIKS merkin vaihtoehtoihin.  

Terkuin,
Mrs. HeyDahl

2 kommenttia:

  1. Takki näyttää oikein hyvältä! Vähän himottais kyllä tilata itsekkin, jos vain saisi päätettyä että minkä niistä..

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :). Minullakin oli hieman vaikeuksia tehdä päätös tilaanko pidemmän vai lyhyemmän mallin sekä minkä värisenä. Olen nyt todella tyytyväinen valintaani. Nyt saa muuten 10 % alennuksen KIKS tuotteista, kun tekee tilauksen 13.9.2015 mennessä mainitsemalla koodin "FinnEcoStyle" joko puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löydät tästä linkistä

    http://finnecostyle.blogspot.fi/2015/09/kiss-from-kiks.html

    Ihanaa syksyä sinulle!

    VastaaPoista