torstai 23. huhtikuuta 2015

Muka va vaate

Pure Not boring on MUKA VA vaatemerkin motto. MUKA VA merkin vaatteiden tuotantoprosessi on puhdas ja eettinen. Merkin vaatteet on suunniteltu kestäviksi ja laadukkaiksi, mutta ei tylsiksi. MUKA VA merkin takana on suunnittelijakaksikko Anna Mattelmäki ja Emilia Kiialainen. Malliston vaatteet valmistetaan Suomessa. MUKA VAn yhteistyökumppaneita ovat kotimaiset tuottajat Orneule, Tamsilk, Printscorpio, Ompelimo Pirkko Niemi ja Kutomo Holopainen

Itselläni on MUKA VA merkin Silja kynähame mustana, ja hame on yksi ehdottomista suosikkivaatteistani. Hame istuu päälle täydellisesti, tuo hyvin muodot esiin kaventaen vyötäröä ja luoden pyöreän takamuksen. Hameessa on myös hauskat taskut edessä. Silja kynähame on mielettömän MUKA VA päällä eli siis ihan täydellinen hame.


MUKA VA merkin Silja hame
Neule ja helmet kirpparilöytöjä
Silmälasit Ralph Lauren 
(Kuvan otti 6-vuotias tyttäreni :D)


Tässä muutamia kuvia lisää MUKA VA merkin vaatteista:




Silja skirt
MUKA VA Silja kynähame
Dots Oosa dress
MUKA VA Dots Oosa mekko
Armi dress
MUKA VA Armi mekko


Donitsi Stripe
MUKA VA raita huivi


Summer Pisa dress
MUKA VA Pisa mekko


MUKA VA Tilda mekko
Itselläni on vasta yksi MUKA VA merkin vaate, muttei Silja hame jää varmasti ainoaksi. MUKA VA merkin vaatteet ovat ajattomia, laadukkaita, eettisiä ja erittäin MUKA VA pitää päällä. Nämä vaatteet ovat mielestäni Suomi-designia parhaimmillaan. 

Terkuin, 
Mrs. HeyDahl

P.S. Haastan sinut lukijani huomenna 24.4. osallistumaan VAATEVALLANKUMOUKSEEN pukemalla vaatteet nurinpäin ja olemaan yhteydessä vaatteet valmistaneeseen yritykseen tiedustellen kuka vaatteet on valmistanut? Osallistumalla Vaatevallankumoukseen puututaan vaateteollisuuden epäkohtiin sekä pyritään parantamaan monien ihmisten työoloja- ja turvallisuutta sekä takaamaan heille parempi toimeentulo. Tehdään huomisesta hauska päivä vaatteet nurinpäin. 

2 kommenttia:

  1. MUKA VA on todella upea vaatemerkki, niin arvoiltaan kuin suunnittelunsakin puolesta. Heidän suunnittelussaan on mielestäni otettu hyvin huomioon kaikki mahdolliset asiakkaat, joten vaatteet eivät ole vain sample-kokoa vaan mahtuvat melkein kenelle tahansa ja imartelevat erimuotoisia vartaloita. Suunnittelu myös ajatonta, joten heidän vaatteissaan toteutuu mys se ajatus, että vaatteet ovat käytössä pitkään.

    http://www.thewildethings.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MUKA VA merkki on tosiaan eettistä tyyliä parhaimmillaan valmistaen vaatteet laadukkaiksi Suomessa ja huomioiden erilaiset vartalotyypit. Toivottavasti monet löytävät MUKA VA merkin vaatteet.

      Poista